Despre noi

Cine suntem noi?

Care sunt brand-urile si produsele comercializate de noi si ce indicatii au acestea ?

Ce suport oferim partenerilor si clientilor nostri?

Accesand paginile acestui site veti gasi raspunsurile la aceste intrebari.

Mai mult decat atat – ne veti cunoaste !

Informatii generale

Vavian Pharma a fost infiintata in anul 2001 si, in prezent, este reprezentant al unor firme internationale de prestigiu ca: Bioclin, Vitalogic, Quies.

De la infiintare, compania s-a aflat intr-o continua dezvoltare: portofoliu de produse, numar de angajati, cifra de afaceri, cota de piata, perfectionare personala si profesionala etc.

Calitatea produselor si serviciilor oferite, promptitudinea in intampinarea cerintelor clientilor nostri si flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale sunt caracteristicile care au facut ca firma noastra sa fie un partener de afaceri serios si stabil pentru clientii nostri.

Misiune

Compania se adreseaza prin tot ceea ce face mamei si copilului, reprezentand branduri premium pentru fiecare segment si avand un concept sinergic de dezvoltare a portofoliului, bazat pe satisfacerea nevoilor clientilor si profitabilitate.

Cu ce scopuri utilizeaza S.C VAVIAN PHARMA S.R.L  datele cu caracter personal

Inscrierea consumatorilor in campaniile de comunicare si concursurile organizate in scopuri de marketing de S.C VAVIAN PHARMA S.R.L (numita in cele ce urmeaza si compania) reprezinta acordul neechivoc si expres ca datele furnizate sa intre in baza de date a S.C VAVIAN PHARMA S.R.L pentru a fi utilizate de companie in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct si pentru transmiterea de materiale informative (datele de server nu se transmit catre terti, ci se folosesc doar in scopuri statistice generale). Acest fapt permite companiei sa isi optimizeze permanent prezenta in mediul online.

Compania pastreaza in siguranta datele cu caracter personal

S.C VAVIAN PHARMA S.R.L, ia toate masurile tehnice si oganizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor personale colectate de pe site-urile sale.

Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la:

(i) stocarea informatiilor vizitatorilor in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati ai companiei si agentiilor sale si contractorilor;

(ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor informatii personale in timpul transmiterii catre site-urile sale si catre alte platforme online;

(iii) verificarea identitatii utilizatorilor site-ului inregistrati inainte de a putea accesa informatiile lor personale;

Cum ne puteti contacta

Daca aveti orice intrebari, reclamatii sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa contactati compania in scris.

Informatiile furnizate sunt destinate exclusiv S.C VAVIAN PHARMA S.R.L, care le opereaza prin respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform Legii 677/2001, solicitantii de dreptul de acces, de interventie asupra datelor lor si de dreptul de a nu fi supusi unor decizii individuale. Totodata, acestia au dreptul de a accesa si rectifica aceste informatii. In acest sens, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C VAVIAN PHARMA S.R.L la adresa: Bd. Basarabia nr. 256, Corp 10, Incinta Faur, East Business Center, Sector 3, Bucuresti.